Resident Evil: Afterlife (2010)

Posted by

resident evil afterlifeNiciodata nu m-am omorat dupa seria Residen Evil, dar intodeauna filmul a ecelat in efecte, iar vazut 3D a fost si mai extraordinar. L-am vazut cu oacazia deschiderii Cafe Cinema 3D din Ploiesti dar abia astazi am gasit timpul necesar sa imi scriu parerile.

Avand in vedere ca m-am uitat desutl de selectiv al celelalte serii ale filmului nu pot sa spun ca stiu exact povestea. Dar in princpiu e un alt film cu zombii dar cu buget mare astfel incat si povestea a fost facuta sa fie putin mai interesant.

La capitolul efecte speciale, tehnici de filmare si modul de realizare capata nota 10. Nici nu s-ar putea sa fie altfel dar la general eu unu as da nota 7 la acest film E misto de vazut dar destul de greu de digerat sau de inteles de persoane care au o varsta mai inaintata.

De asemenea unele personaje au fost bagate cam fortat si nu le-am inteles rostul De exemplu monstrul acela mare cu ciocanul. Am impresia ca vine din joc si nu prea avea nici o logica existenta lui in film. Nici nu explica nimic despre ce e, de unde vine si de ce era asa de mare. Dar dedea bine, s-au mai creat niste efecte speciale si in lupta respectiva si totul a iesit misto dar care era logica lui?

Ca film 3D a meritat , dar in rest, uneori vreau si o poveste interesanta, care sa faca creierul sa gandeasca, sa viseze sa reactioneze. Ei bine la acest film nu s-a intamplat nimic de genul asta, Nici macar nu mi-a trezit intrebari de ce ar fi asa si nu altfel sau sa imi imaginez alte variante sau continuari ale filmului. Dac ala efecte mi-a placut ca film nu pot sa spun ca am fost perfect multumit de el.

 

One comment

  1. Dude :)) asta e departe de a fi un film greu de digerat pt orice varsta. De fapt eu nu am reusit sa gasesc nimic de digerat in el.

    Filmul este o expunere de efecte speciale fantastica si imi place foarte mult totusi 🙂

Comments are closed.