Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana

Posted by

Saptamana aceasta avem rezultatele uneia dintre cele maii frumoase initiative pe care au avut-o bloggeri din Prahova de-a lungul anului: Jucarii pentru copii. Si va spun eu ca saptamana viitoare mai facem o surpriza placuta.

Ideea a pornit de la Aditza, bloggerii s-au implicat si aici gasiti o lista cu cei care s-au implicat , iar rezultatul final il puteti vedea pe siteul celor de la Radio Prahova dar si pe siteul lui Vali Ovidiu, reprezentantul Blogosferei Ploiestene cu aceasta ocazie.

Avem 8 bloggeri din Prahova care au castigat la ce-a de-a doua editie evoBlogger realizata impreuna cu evoMAG.ro, si anume: Catalin Cristache, Cristian LoloiuDaniela Schiopu, Bogdan Doicin, Elena PelmusBogdan Cojocaru, Felicia Maria si Bogdan Simion.

Tibi a fost primul din prahova care ne spune cate ceva despre noul design al facebook-ului. Eu nici acum nu mi-am activat nebunia aia desi am tot citit de ea.

Apoi vad ca parerea unora conteaza, nu la mine pe blog, la Rares care renunta la scrisul bolduit. O decizie buna zic eu, desi daca se chinuie putin prin css poate sa faca fontul putin mai mare sau putin mai gros si sa ramana si cu bolduirea, care e si ea buna cateodata pe anumite cuvinte, nu pe paragrafe intregi.

One comment

Comments are closed.