Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [18]

Posted by

retrospectiva

Inca o saptamana din viata blogosferei locale, o saptamana cu multe vacante, plecari de 1 mai si putine evenimente. Cu toate acestea, bloggerii din Ploiesti s-au miscat si au facut lucruri interesante, au vizitat in continuare muzeele din Ploiesti, au facut poze, unii la exponatele din muzee, unii asa, la luna; cei care nu au avut chef de ieseala si de plimbari, au stat cu burta pe carte sau s-au jucat cu noul HTC One X.

Continua seria Redescoperim Ploiestiul, cu vizita celor doi bloggeri autohtoni la Muzeul Petrolului. Astfel, avem pareri calde de la fata locului la Ana Musat si Bogdan Doicin pe blog.

Fotograful bloggerilor, desi este foarte ocupat si-a gasit putin timp sa puna si pe blog cateva fotografii extraordinare cu Luna, aia de pe cer, si ce a reusit sa faca Vali Ovidiu cu tunul lui fotografic, va invit sa vizionati la el pe blog.

Dupa atatea plimbari pe sub luna si pe la muzee, e timpul sa recomandam si ceva carti, astfel avem cateva recomandari interesante la Haotik (adica eu) si la Elena Pelmus.

Bogdan Docin s-a jucat toata saptamana cu un telefon HTC One X, sper ca l-a stricat.

Iar la final, ca bonus, avem doua articole care se pot lega foarte bine intre ele, pentru ca Bogdan Simion ne arata ca toti meritam mai mult si imaginile respective cred ca pot fi sugestive si motivante pentru Rares Fogas, pentru a nu se mai intreba data viitoare daca intr-adevar merita mai mult. Pentru ca eu cred ca merita.

One comment

Comments are closed.