Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [21]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta, o parte din bloggerii prahoveni au fost ocupati cu Free Fest 2012, cea de-a treia editie a festivalului de la Bucov. Bineinteles ca cei care au stat acasa au urmarit si comentat despre Eurovision, avem si un concurs de la Vola.ro cu un alt voucher de 30 de euro reducere la plata unui bilet de avion. Cateva vorbe despre un blogger care e si un mic actor in devenire si, la final, drept bonus, cateva vorbe despre un om care mi-e tare drag si pe care l-am sustinut in semifinala de la Romanii au talent.

Incepem cu Free Fest 3 , evenimentul saptamanii acesteia; cativa bloggeri bine alesi au fost parteneri media si au comunicat toata saptamana noutati despre acest eveniment. Astfel, avem stiri despre eveniment la Dragos Irimia, iar Errmy ne povesteste cum a fost. Gasiti si cateva date legate de activitatea de pe twitter de pe hashtagul #freefest aici. Update: Am mai gasit 2 articole la Rares Fogas aici si aici.

Bineinteles ca bloggerii din Ploiesti nu au ratat nici Eurovision 2012, asa ca puteti citi despre asta la Bogdan Doicin, Elena Pelmus si Iusan Livia.

Un tanar actor si un tanar blogger, sper sa ii iasa amandoua la fel de bine: Silviu, mult succes!

Inca un voucher de 30 de euro de la Vola.ro, de data asta oferit de Eduard Bindila.

Si, la final, bonus, un articol care mi-a placut mult, despre un om care imi place la fel de mult, nu va spun despre ce e vorba, va las sa descoperiti singuri la John Cristea.