Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [24]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta avem multe schimbari de grafica, o aniversare pentru un blog, cate ceva despre Rosia Montana din partea bloggerilor care sunt contra proiectului.

De asemenea, avem si un blogmeet de vara si bonus, o poza cu ce era in interiorul trolerului din campania evoBlogger 4. In rest, se pare ca atmosfera de vacanta dainuie pe majoritatea blogurilor din Prahova.

Incepeme cu cei 3 ani de blogging sarbatoriti de Ana Musat pe blogul ei. La multi ani! Si asteptam un nou roman sau nuvela.

De asemenea, am observat imbunatatiri in temele bloggurilor la alti doi prahoveni, nu stiu daca vor o tema mai de vara, asa mai relaxanta sau sunt porniti sa munceasca mai mult in vacanta si de aceea au fost aceste schimbari. Asa ca semnalam o tema noua la Bogdan Simion si Adrian Rotaru si ambele sunt clar mai bune decat ce aveau anterior.

Ca tot vorbeam mai sus de vara si de chestii mai relaxante, semnalez si un blogmeet de vara organizat de Vali Negoita.

La final, o tema controversata, Rosia Montana despre care au scris saptamana aceasta Iusan Livia si Mihaela DM. Eu ma abtin de la comentarii, ca am pendulat mereu dintr-o tabara in cealalta, pentru ca in orice parte a baricadei ai fi, adevarul e undeva la mijloc, oamenii aia mor de foame acolo si nu vine nici naiba sa faca turism acolo, cand avem alte zone mai putin poluate si mult mai frumoase in care se poate face turism si nu se face.

Si la final, bonus, daca nu ati aflat ce continea trolerul din campania evoBlogger, puteti afla asta din poze la Eduard Bindila.

4 comments

 1. Si eu am facut schimbari:))….
  Legat de trolerul castigat de Eduard…mare curiozitate ai mai starnit:))

  P.S.: Vezi ca pe Vali ai pus alt link decat cel legat de blogmeet!

 2. Iti multumesc frumos pentru urari! >:D< Trebuia sa mentionezi ca am fost si la evenimentul de lansare al primului joc realizat integral in Romania, pe facebook de catre cei de la Love Plus. 😛

 3. @Ana Am vazut ala cu Love Plus dar nu l-am citit si m-am gandit ca e vre-o campanie, nu am stiut ca e un eveniment de aia l-am sarit.

  @Andrei Am corectat linkul, chiar nu am facut-o intentionat era si linkul celalalt de mentionat in retrospectiva dar am renuntat la el la final si nu stiam unde disparuse, acum am inteles unde a disparut 🙂

  Vazusem ca ti-ai schimbat hostul dar nu stiam ca si tema.

 4. MS de apreciere, deci nu numai mie mi-a placut noua tema a blogului meu. E a treia parere buna despre el.
  Pentru troller acum ma gandeam ca trebuia sa spun ca in el se afla Diverse si eram mai aproape de adevar, orice ar fi fost in el.

Comments are closed.