Revelion pe net

Posted by

Ehe de cand nu am mai facut eu revelionul pe net. Ce vremuri? … Ce timpuri? … Ce net?

Aaaa… doar nu credeati ca asta e primul revelion care il fac pe internet. A mai existat unul acum vreo …. multi ani… cine mai sta sa ii numere…

Prin 1900 toamna, adica in vremea liceului… sa fi fost 1994 sau pe acolo. Nu prea existau bani de computere, nici computere nu prea existau, dar „fratemiu” capatase un 486 adus de taicasu din germania. Si cum el de revelion pleca la un bairam mi-a lasat mie computerul in seara aia, sa stau pe net. Conexiune pe dial-up, viteza maxim 1.5K … ehe ce vremuri. Pana la 7 dimineata nu m-am dezlipit de computer si de net. Stiu ca pe la ora unu am trimis un e-mail cuiva (nu imi mai amintesc cui) si raspunsul venit a fost ceva de genul: „Tu chiar erai pe internet la ora aia?”

Oricum in ziua de azi netu curge garla la viteze foarte mari atat pe cablurile de prin casa cat si pe retele wireles ca vodafone, zapp, sau vre-un access point uitat deschis de vreun vecin. Am net in masina, am net la munca, am net acasa sau oriunde exista ceva ceva curent si semnal vodafone. Nu mai sunt vremurile de alta data, si internetul sa schimbat fundamental intre timp. A trecut la web 2.0 si cine stie odata cu anul moi poate apare vre-un pui de web 3.0 sau 2.1 beta.

Oricum desi lumea sa schimbat, iata-ma iar acasa, stand pe net. Oricum de data asta nu mai sunt singur ca in vremurile de demult, Am o sotie frumoasa si iubitoare care imi este mereu alaturi. Am niste pesti dragalasi care imi ofera adevarate minute de relaxare cand stau sa ii privesc. Si am computerul meu, nu mai e nevoie sa cer imprumut de la vre-un prieten apropiat.

Oricum nu stau acasa pentru ca nu mi-ar place distractia, nu stau acasa nici ca as duce lipsa de prieteni, ca aveam vreo 3 invitatii la diverse petreceri date de prietenii mei. Stau acasa pentru ca nu am fost cuminte, si iubitoarea mea sotie a zis ca nu mai mergem la nici un revelion. Aaaa si de vreo 3 saptamani nu mai merge nici cablu asa ca avem o plasma mare cat un perete care nu prinde nimic.

Oricum noi sa fim sanatosi, si sa ne auzim cu bine in noul an care vine.