Review asupra unei femei gonflabile

Posted by

Nu nu e un review asupra acestui lucru. Stim cu toti ca diversi blogeri au primit de la diverse firme spre testare ba masini, ba cate un laptop sau un rucsat Booq. Oare o fi vre-un sexsop capabil sa dea spre testare bloogerilor romanii ceva femei conflabile sau ustensile de genu acesta spre testare.

Imi aduc aminte de pe unu din bloguri un text legat de rucsacul Booq, si o sa dau citatul din cap, deci aproximativ: „Am ales on BOA XL datorita faptului” si facand o paralela stau si ma gandesc cum ar suna textul in contextul de mai sus:

„Am ales o Ioana XXL, datorita dotarii ei cu 3 viteze de vibratii si buzunarelor deosebit de incapatoare” sau  ” Am ales pe Maria Manual, deoarece nu-mi plac gageturile si vreau ceva simplu care cred ca mi s-ar potrivii”

Chiar as fi curios care ar fi reactia blogerilor daca ar primii asemenea produse de testare. As vrea sa-l vad pe zoso sau pe piticu spunand ca au testat asa ceva.  As vrea sa vad si ziaristi invidiosi ca nu au primit si ei „fomei” spre testare.

P.S. Postul acesta este scris la ora 00.16 si va recomand sa-l cititi tot dupa ora 00:00, alfel nu e voie.