Review: mvphotomag.com

Posted by

Ma uit de cateva zile pe blogul acesta si desi e un blog foate ok ceva nu-mi place. Si ce nu imi placea de loc era tocmai logo-ul. Am vazut stilul acesta de scris subtire si prin alte parti dar aici parca nu da bine, nu stiu de ce. Ironia sortii face ca cumva probabil si feedback-ul altora sa fi fost lafel, pentru ca astazi l-am gasit pe „o tableta”. Adica e putin mai mic si parca da mai bine. Dar tot nu sunt multumit.

In rest tema este simpla si elegata, dar parca prea simpla. Denumirea ma duce cu gandul la un expert in photoshop, asa ca ma astept la multe detalii grafice cool pe pagina. Cred ca aici nepotrivirea dintre scrisul din logo, care ma duce cu gandul la o revista fitzoasa de photosop si simplitatea temei. Fundalul e primul lucru care l-as face altfel. As fi curios cum arata blogul cu fundalul de l-am folosit eu la ZePHlist, dar repet nu sunt designer nu am cel mai bun ochi la asa ceva. Deci poate ma insel.

La poze, un chenar in jur de 2-3 pixeli facut din css ar fi super. Din linie lafel de subtire si de aceasi culoare ca cea care separa articolele unu de celalalt. Desi Zoso zice ca trebuie totul cat mai simplu cred ca atunci cand dai pe un articol nu strica la final un Twitter, Share on facebook sau mai nou Google +1.

Vad ca tema e facuta de tine, daca stai sa finisezi la ea, incet incet, cred ca iese bestiala pana la urma.

De ce ai sters articolele in engleza si ai luat-o de la zero in romana, iar nu prea pot sa inteleg exact, de ce nu alt blog pe .ro in romana, in timp ce asta cu cele 500 de articole ramanea asa, sa produca 1 euro pe luna poate vreodat cine stie, il videai pe 200 300 de euro sau poate gaseai pe cineva sa scriie mai departe pe el in engleza. Nu uita banii se fac in .com nu in .ro si se fac cam de 10 ori mai multi. Daca ajungi sa scoti aici 100 de euro pe luna, in .com ai fi scos 1000 de euro. Si cred eu ca nu exagerez deloc.

Si bineinteles e mai greu, dar nimic in lumea asta nu e usor.

3 comments

  1. In primul rand merci pt. review.Si sa o iau cu inceputul ma refer intai la design.Da imi place simplitatea iar in marea majoritatea a timpului meu ma ocup de design insa am vrut un logo simplu.Am un logo in minte insa trebuie sa’mi fac itmp sa ies la niste poze apoi voi publica rezultatul final.Pana cand voi face „nebunia” asta va trebui sa las acest logo.
    Legat de partea cu engleza , blog-ul producea ceva banuti cat timp aveam articolele in engleza insa , cu timpul nu m-am mai ocupat de el , iar blog-ul cum era de asteptat a scazut.Imi era foarte greu sa-l mai ridic si am hotarat sa scriu in romana si sa raman tot pe .com.Partea cea mai proasta este ca am pierdut traficul important , insa voi incerca o campanie de AdWords sau chiar Facebook Ads pentru a-mi castiga cat de cat macar 50% din traficul pe care il aveam atunci.
    Te Salut!

    1. Tocmai vroiam sa zic ca la mine nu apar cand le-am vazut sus. Muta-le jos ca sa fie ca la toata lumea :))

      Dupa ce citesti un articol poti sa decizi ca si merita dat prietenilor tai si de aceea sunt in general la finalul articolului butoanele respective.

Comments are closed.