Rezultate: Cati dintre cititorii haotik.ro au si blog?

Posted by

blog-comments In urma cu doua saptamani, va intrebam daca aveti sau nu un blog, incercand sa fac o statistica legata de numarul de cititori ai blogului, care poseda un blog si scriu totusi din cand in cand pe el. Eu as fi pariat pe cu totul alte rezultate decat cele obtinute de acest sondaj, dar mai urmeaza si alte sondaje prin care o sa incerc sa ne cunoastem mai bine.

Asadar 71.4 % au declarat ca au si un blog, in timp ce restul, 28.6 %, citesc blogul, dar nu sunt proprietarii unui blog. Destul de surprinzator as spune eu, pentru ca eram aproape sigur ca peste 50% din cititorii mei nu au un blog.

M-a dus in eroare si top-ul comentatorilor in care, la momentul cand scriam articolul, erau 3 nume fara blog si 2 cu blog, desi acum, uitandu-ma la final de luna la acest mic top, vad ca situatia s-a schimbat radical (4 comentatori cu blog si doar unul fara blog), ceea ce intr-un fel concorda cu rezultatele obtinute.

Au fost aproximativ 140 de cititori care au raspuns solicitarii mele si carora le multumesc. Asa cum spuneam si la inceputul articolului, am sa incerc sa aflu si mai multe despre voi in curand si cel mai probabil urmatoarea intrebare ar putea fi cate femei si cati barbati ma citesc, desi mai repede as intreba, cate femei de 19-24 de ani ma citesc. Va dati seama ca glumesc.

Daca aveti si alte idei in afara acestor sondaje, prin care pot afla mai multe despre cititorii mei, puneti-le in comentarii sau mi le puteti trimite si pe e-mail. Sa va scot pe toti la o bere nu imi permit inca si cum sunteti cam multi, mi-ar lua ani de zile sa ies cu toti.

2 comments

Comments are closed.