S-a lansat in sfarsit Samsung Galaxy S III

Posted by

Samsung Galaxy SIII S3 Haotik Dupa lupte indelungate si sute de poze si informatii false de pe internet despre noul S III, am primit in urma cu cateva minute poze si informatii oficiale de la Samsung legate de noul telefon. Din prima observatie, se pare ca nu s-a renuntat la cifrele romane si e S III si nu S3, dar probabil sunt putin haotici si nu-s decisi inca daca vor cu cifre romane sau arabe.

Telefonul creat de oameni si inspirat de natura vine cu un sistem care recunoaste, intelege si iti permite sa imparti momentele importante cu mare usurinta. Are un ecran HD Super AMOLED de 4.8 inchi, camera principala de 8 MPx, iar cea frontala de 1.9 MPx, Android 4.0 Ice Sandwich. Pe unele piete vine si cu varianta de 4G. Mai are NFC, GPS GLONASS si multe altele.

Din comunicat am mai inteles ca este atat de inteligent, incat iti poate detecta trasaturile fetei, vocea si gesturile. Ca design arata super si daca e ceva ce ma atrage la el este designul, ca in rest pentru mine chiar si Galaxy Note e mult prea mic, preferand tableta de 7.0 inchi pe care nu o mai lanseaza odata, stiu eu de ce-s asa grabit cu lansarea ei.

Si, ca sa nu ne mai lungim cu vorba, iata cateva poze cu telefonul.

3 comments

Comments are closed.