Sa ajutam un om… bogat

Posted by

baner-zoltyPe mine ma stiti ca nu prea sunt eu cu campaniile umanitare, si de vreo cateva ori m-am facut ca ploua la cateva mailuri primite, alteori am ajutat cum am putut. Dar de data asta vorbim de unu de-al nostru, de un blogger care desi de la nastere aflat in scaunul cu rotile reuseste sa scriie cu doar doua degete, singurele pe care le mai are functionale.

Anuntul l-a facut Groparu pe blogul lui, si nici macar nu trebuie sa dai bani daca nu vrei sa faci asta, dar sigur poti ajuta prin a pune osul la treaba si a da o mana de ajutor la consolidarea casei in care acesta locuieste. Daca nu poti ajunge atunci poate dai totusi o mana de ajutor baneasca.

Ce au facut anul trecut trupa de bloggeri voluntari: Zamfir cu Ulise, dacul liber si sibianul zerocrat, Attila, Arpi si Cosmin nu a putut decat sa ma impresioneze si ca sa va explic mai bine munca lor nu pot decat sa va dau un citat de pe blogul lui Zolty:

Sall, prin Toamnă vă povesteam cum am reuşit cu ajutorul unor prieteni, să-mi izolez o parte al casei în care locuiesc înpreună cu Andrei, ca să avem o Iarnă mai uşoară şi uşoară a fost vezi aici, aici şi aici.  Am avut căldură ca Vara, nu am simţit frigul ca în ani trecuţi. Tot în Toamnă am primit promisiunea ca la Primăvară să continue lucrările, binenţeles cu ajutorul oamenilor şi al banilor care se strîng, pt. consolidarea case-i care are foarte mare nevoie de consolidare…

Deci aveti cum sa ajutati cu bani atunci contul este RO14INGB0000999900198927, numele Attila Ilyes.

UPDATE: Am uitat ce era mai important, vand banner cu 30 de euro pe luna, 728×90 px oricui doneaza banii in contul ala. Pe scurt imi dati o dovada de plata si eu va pun banner pe blog, in zona de sus a blogului.

One comment

Comments are closed.