Sa incheiem anul

Posted by

Avand in vedere ca saptamana viitoare sunt plecat in Austria, ca nu prea mai sunt alti bani de intrat atnul asta, pot considera ca anul asta sa incheiat, cu bine si cu rele.

La un mic bilant facut asa din oki pentru 2008 as putea spune ca am castigat in mare urmatoarele sume:

Cam 500 euro din servicii (la inceputul anulului), apoi din Neogen am castigat in decursul anului 1325 euro (asta daca binevoiesc sa plateasca si ultima factura pe care le-am trimis-o), apoi ar mai fi din parteneriatul cu enkumber 834 de euro. Apoi de la BestAd 300 euro si linkurile lui numeber_one 147 euro.

Din pacate la platile primite prin e-gold nu vreau sa fac raport din moment ce am cam 600 euro blocati acolo. Presupun ca am mai primit si de acolo dar cum nu sunt nu are rost sa le notez.

Oricum totalul ar fi de 3100 euro pentru anul 2008. In medie 250 de euro pe luna. Putin ar zice unii dar nu de ignorat.

Proicte noi anul acesta am avut cam 4 dar nici unu nu a avut succesul scontat, ca sa merite mentionat aici. Cert este ca unele dintre ele vor aduce bani in 2009, asta e clar. Am si proiecte noi care le voi incepe in 2009 si care sper eu sa aiba mai mult succees. Si proiecte care sper sa le vand pentru a ma putea concentra asupra proiectelor pe care le consider eu mai importante.

2 comments

  1. Probabil ca e putin la munca pe care ai depus-o, dar mie mi se pare destul de mult ca suma, in special pentru ca nu traiesti din asta. Felicitari!

  2. da! felicitari! mai ales ca se vede ca ai muncit pt banii aia! bafta pe 2009 si sarbatori fericite! si mai pune niste video`uri cu flick flack`uri cu placa 😀

Comments are closed.