Samsung lanseaza noul GALAXY Ace DUOS

Posted by

 Pentru ca am avut multa vreme un telefon Samsung Dual Sim, la care tinea bateria cate o saptamana, imi face mare placere sa anunt azi un nou smartphone, Galaxy Ace DUOS, telefonul ideal pentru cei care cara cu ei doua telefoane si ar prefera doar unul.

Telefonul combina designul deosebit si performanta sporita, cu experienta smartphone oferita prin sistemul dual sim, care permite utilizarea a doua cartele. Desi este prezentat ca un telefon in care sa iti tii numarul de telefon de la munca si numarul de telefon personal, stim cu totii ca in Romania se poarta telefoanele dual sim mai mult pentru a avea acces la preturi bune in 2 retele.

Acest telefon lansat astazi va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie, adica peste cateva zile, conform calendarului.

Legat de caracteristicile tehnice, o sa enumar doar cateva: camera principala de 5Mpx, sistemul de operare Android 2.3, procesor la 832 Mhz, 3GB memorie interna + 512MB (RAM) + slot microSD (pana la 32GB), modem de date HSDPA 7.2 Mbps 900/2100 si multe altele.

Va invit, daca nu sunteti deja familiarizati cu gama de telefoane Samsung Galaxy Ace, sa vedeti si cateva poze cu noul model:

3 comments

Comments are closed.