Snow Explosion (ziua 4)

Posted by

Astazi partiile s-au facut chiar de nota zece. Ninsoarea de peste noapte a facut ca totul sa fie si mai misto decat era ieri. Copacii acoperiti de o mantie alba de zapada aratau deosebit de frumosi si sigur cateva din pozele care le-am facut vor putea fi folosite ca si wallpapers.

SDC10385_wp

 

Nu pot sa spun ca m-am dat pana nu am mai putut dar s-au dat ceilalti cu siguranta, mai ales ca nu a mai fost nici ceata si nici vantul nu a mai batut deloc. Eu am avut instructie cu sotia, doar doar o ajunge si ea sa se dea cot la cot cu mine. Pe la pranz mi-am facut putin timp si pentru mine si am incercat o noua trambulina, ceva mai mica ca cea de data trecuta. Am facut vreo 2 filmulete dar nu mi-au placut cum au iesit asa ca nu o sa le prezint deocamdata.

La petrecerea de aseara nu am mai apucat sa stau pana la final dar ocicum atmosfera era foarte misto si toata lumea se distra din plin, am ceva poze si de acolo dar probabil le voi pune intr-un post separat pe snowparty.ro in curand.

Singura chestie mai naspa e ca nu am internet in camera, nu stiu de ce da rse pare ca s-a stricat, asa ca ma vad nevoit sa ma duc in main building sa stau acolo pe net, deocamdata scriu intr-un fisier text articolul.

Nu stiu daca v-am spus de gagicile care le-am cunoscut pe aici, eeeee…. nu va spun nimic stati linistiti. Am cunoscut oameni noi, foarte ok, dar poate nu asa de multi cati mi-as fi dorit.

Aaaa, si m-am inscris maine la concurs, nu, nu concurs pe net, pe ala deja l-am castigat, concurs cu placa… de viteza… sau ceva de genu… asa ca maine sa-mi tineti pumni, nu sa castig, ci sa nu cad sa-mi rup ceva, ca sunt inscris la avansati si nu cred ca am vreo sansa sa castig, sau cine stie ce runda inconstinenta mai fac si pe acolo ca aia cu saritul la trambulina.