Snowbord Sinaia – Second Edition

Posted by

Mama ce titlu pompos am pus. Defapt vrea sa zica ca am fost a doua oara la snowboard pe anul asta, dar la cat de obosit sunt a iesit titlul de mai sus.

Din pacate pentru cei pasionati nu am poze, sau am vreo 2 poze si un filmulet facute cu un telefon mobil destul de destept dar ma cam indoiesc ca vor ajunge pe mana mea prea curand, defapt nici nu imi fac sperante ca nu le sterge inainte sa apuc sa mi le dea si mie.

In rest zapada buna atat pentru snowboard cat si pentru ski. Atat la valea Dorului (toate partile auxiliare) cat si coborarea pe Carp pana la 1400. De data asta nu am mai ales sa coboram pe „palnie” dar presupun ca era foarte bine si pe acolo.

In partea de final spre 1400 era cam gheata de la cei care se dau cu diverse obiecte (lighean, copaie, poponetz) dar in rest era super ok.

Eu pot sa supun ca am evoluat la o noua etapa in „cariera” de snowboard-ist, nu mi-au mai ajuns cele 10 Puncte (5 urcari) si de obicei la a V-a urcare anuntau ca se va oprii telescaunul. De data asta am epuizat 22 de punte (2 de anul trecut)  si probabil mai era timp de inca 2 3 coborari dar nu mai erau fonduri la buget. Oricum asta e un semn bun, inseamna ca invat sa ma dau cu placa, si un semn rau pentru bugetul alocat distractiei.

Celor pasionati le urez distractie placuta pe partiile de ski/snowboard si MULTA zapada in continuare.