Social Media Summit Timisoara 2 – cum a fost

Posted by

A fost fain, desi va spun sincer ca am stat mult sa ma gandesc daca sa ma duc sau nu. Doua lucruri atarnau balanta spre NU, faptul ca ma gandeam eu in mintea aia a mea proasta haotica ca prea multe lucruri noi nu o sa invat ca i-am tot ascultat pe majoritatea vorbitorilor pe la alte conferinte si al doilea lucru ca nu cunosteam pe nimeni din online-ul timisorean si oradean. Si totusi am facut un efort si am decis sa merg. Si a meritat din plin.

Inainte sa va spun despre oamenii faini pe care i-am cunoscut pe acolo, cu unii din ei deja comunicam pe twitter o sa va spun despre 3 prezentari pe care le voi trata separat si din care am invatat foarte multe sau imi confirmau banuieli pe care incepeam sa le am acum 2 luni de zile, e vorba despre prezentarile lui Andrei Crivat si Costin Cocioaba dar si despre datele oferite de Cristina Putan (ca pana la urma despre asta eram curios sa aflu mai multe si venisem la Timisoara)

Dupa cele trei sesiuni de conferinte am decis sa mancam ceva cativa dintre noi, apoi pentru ca mai aveam o groaza de timp pana la plecarea timpului, am zis ca nu se poate sa ajung in Timisioara si sa nu vizitez Julius Mall. Glumesc. M-am dus cu VisUrat la un film care mi-e mi-a placut iar lui nu 🙂 Mie imi plac filmele in care joaca „Transporter”. Despre film oricum o sa va povestesc separat.

One comment

  1. il cheama turkish, nu transporter:) si mie imi place, am si un afis mare cu el la birou

Comments are closed.