Stargate Universe ep.3

Posted by

Oricat ar vedea uni inspiratii din Galactica, eu nu le vad, insa la final, nu neaparat ca ar fi fost inspirat mi-a placut la nebunie asemanarile cu Firefly. Si cum e serialul meu de suflet, daca o tine pe directia aia, o sa fiu unu din cei mai infocati fani ai SG Universe.

Din ce am auzit or sa se tot bata cu tot felul de rase, dar sper sa fie un zvon nefondat si sa continue in directia in care merge acum. Daca in Firefly erau o mana de oameni care luptau pentru supravietuire (9 la numar) aici e vorba de o mana de oameni putin mai mare, care lupta in alt mod tot pentru supravietuire.

E interesant ce sentimente terzeste in privitor lupta pentru supravietuire si libertate intodeauna.

Deci daca vor continua asa fara sa se lupte cu toti dusmanii posibili, ci doar sa incerce sa supravietuiasca pe o nava gata oricand sa ii lase fara suflare, vor avea un fan infocat la adresa mea.

Despre asemanarile de la final cu Firefly, in caz ca nu le-ati depistat, va dau un hint. Muzica country pe fundal, sau iesitul camerei prin fereastra navei, desi secventa de genul asta se regasesti si in alte filme sf.