Sunt o persoana vorbareata

Posted by

Multi spun ca asta e un defect, alti ca ar fi o calitate. Nu stiu daca e de bine sau de rau dar asta sunt eu. Asa cum scrisul cu mancat de litere, inversari de litere si alte chesti care le mai fac prin limba romana ma caracterizeaza, lafel si faptul ca sunt vorbaret face parte din lucrurile care ma definesc.

La munte in telescaun nu intodeauna ma nimeresc cu prietenii mei, si daca sunt cu persoane straine nu ma opreste nimic sa intru in vorba cu ei. De data aasta era un amic ungur care mi-a spus clar: NO ROMANIAN. Si ce credeti ca a facut Haotik intr-un asemenea moment de cumpana? Credeti ca acesti mic impediment la oprit din cheful lui de vorba? Bineinteles ca nu. Urmatoarele cuvinte care le-a scos pe gura timid au fost: Do you speak english? Si atat ia fost sa auda un yes ca a dat-o imediat pe engleza lui cea de balta in conversatie. Oricum nu au existat probleme in comunicare si am mai aflat informatii interesante despre partiile din Austria.

3 comments

  1. urasc oamenii taciturni. mi se par ori incuiati ori vicleni. adica ceva de genu’: vorbeste tu ca fraierul sa aflu eu mai multe de la tine, nu tu de la mine.
    acum….nici prea vorbareti nu e bine, nu de alta, dar nu mai apuc eu sa vorbesc. 🙂

    p.s. de ce trebuie sa fac aritmetica inainte de a posta un comment? asta e discriminare!!!! nu toti suntem niste einstein-i!!! (just kidding)

Comments are closed.