Super tare, lucruri neexplicabile de Microsoft

Posted by

Am primit pe ym printre miile de massuri stupide unu care nu era nici destept dar nici nu era cu yahoo care se inchide.

3 lucruri pe care Microsoft nu le poate explica ~1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de „CON”.E ceva ciudat si inexplicabil! …la Microsoft,nimeni din echipa nu a putut explica de ce se intampla asta! INCEARCA ACUM,NU SE VA CREA UN FOLDER „CON” ~2. Pentru cei dintre voi care folositi Windows,incercati asta: 1)Deschideti un fisier gol Notepad 2)Tastati „Bush hid the facts” (fara ghilimele) 3)Salvati-l ca orice doriti 4)Inchideti-l si redeschideti-l Ati observat?nimeni nu poate explica ~3. Deschideti Microsoft Word si tastati =rand(200,99) Apoi apasati Enter si vedeti magia! sooooper …e prea tare. Da putin de gandit…

Daca veti incerca ve-ti ramane putini uimiti de lucrurile descrise mai sus. Daca vreti sa ramaneti cu uimirea nu cititi mai departe, pentru ca oricat de woow pare nu e nimic extraordinar/paranormal/guverne din umbra in „fenomenele” de mai sus.

Sa le luam pe rand:

1. Un indian a descoperit ca nimeni nu poate crea un folder oriunde in calculator sub numele de „CON”

1. Se stie inca de pevremea lui MS-DOS ca acest cuvant e rezervat de catre MS, impreuna cu alte cuvinte ca NUL, PRN, AUX, etc Daca doriti detalii le gasiti pe larg pe wikipedia.

2. Chestia cu „Bush hid the facts” in notepad are de asemenea o explicatie foarte logica si normala, este vorba de un bug, destul de celebru care genereaza eroare la salvarea unui text care compus dupa algoritmul urmator: cuvant din 4 litere urmat de mai multe cuvinte din 3 litere si terminata fraza intr-un cuvant de 5 litere. Cu alte cuvinte „Dana are job mai verde” va genera aceasi eroare, ca orice propozitie compusa dupa acel algoritm. De asemenea gasiti detalii despre asta pe wikipedia.

3. De asemenea tot pe wikipedia este foarte detaliat explicata chestia si cu vulpea care sare peste cainele lenes, este vorba de un „pangram” (nu am reusit sa traduc cuvantul in romana) si care e un fel de fraza care contine in ea toate literele alfabetului.

4 comments

 1. mah faza cu directorul con nu este asa de imposibil de creat.m-a rugat un prieten mai de mult sa gasesc o solutie sa ii creez dir asta pentru a putea sa treaca la info.Si soloutia este pe cat de simpla posibil:
  1. Start
  2. run
  3. cmd (dupa care dati enter)
  4. md c:con (si tocmai ati creat directorul) in loc de c: merge orice alta partitie sau director
  5. rd c:con (pentru a-l inlatura….pentru k veti avea surpriza k din windows nu merge sa il stergeti)

Comments are closed.