Suspensii pe aer Mitsubishi disponibile pe perneauxiliare.ro – vezi mai multe detalii aici

Posted by

Multi soferi se plang de lipsa unei infrastructuri complete in tara noastra, de lipsa unor drumuri fara gropi si alte fenomene ce pot dauna masinii. Chiar daca pe moment acestea nu sunt vizibile, urmarile interactiunilor se vad in timp. Ce se poate face in acest context? Iata ca in acest articol afli despre niste accesorii menite sa sustina suspensiile masinii si sa le si protejeze in acelasi timp.

Din cadrul magazinului PerneAuxiliare poti cumpara acele suspensii pe aer Mitsubishi pentru modelul tau unic de masina. Aceste perne auxiliare sunt niste accesorii menite sa-ti echipeze masina intr-un mod corespunzator, in asa fel incat tu sa ai parte de drumuri linistite. Ce trebuie sa sti despre aceste perne auxiliare se afla mai jos, asa informeaza-te in detaliu inainte de a le cumpara.

Un kit complet pentru o instalare usoara

Trebuie sa stii despre acest kit ca este unul complet, contine toate accesoriile de care tu ai nevoie pentru a-ti monta pernele. Perne auxiliare, bucse pentru pozitionare, spray silicon, kit de pompare si instructiuni de montare. Acestea sunt componentele unui kit complet de care masina ta are nevoie.

Aceste perne auxiliare nu sunt universale, ci corespund unui anumit tip de masina. Pernele si restul accesoriilor sunt unele realizate special pentru diferitele marci de masina existente pe piata. Ai face bine sa te documentezi mai pe larg despre modelul de masina detinut pentru a putea achizitiona setul corespunzator.

Beneficiile acestor perne auxiliare

Vei dori sa stii despre aceste perne ca vin la pachet cu numeroase avantaje, printre care:

  • confort sporit la deplasarea pe drumuri neuniforme;
  • diminuarea centrului de greutate la curbe;
  • stabilitate marita atunci cand conduci cu o remorca;
  • ridicarea nivelului masinii fata de sol;
  • echilibrarea masinii pentru incarcaturi masive.

Toate aceste avantaje plus garantia de 12 luni care se ti se acorda tie , in caz ca se intampla ceva cu aceste perne. Vei putea cere consultanta din partea echipei si vei primi un alt set. Durata de folosinta a acestor accesorii este de 4-5 ani, deci masina ta este asigurata pentru un timp indelungat.

Pernele nu au nevoie de omologare RAR sau de ceva special deoarece sunt incadrate in categoria accesoriilor auto. Vei putea conduce linistit pe drumurile din Romania sau din strainatate, fara sa te temi ca vei simti acele socuri bruste provocate de gropi.

Comanda din cadrul site-ului oficial pernele potrivite

Vei putea sa intri in posesia acestor perne auxiliare simplu si rapid, plasand o comanda din cadrul site-ului oficial perneauxiliare.ro. Iti va fi mult mai usor sa cauti si sa pui in cos pernele de care ai nevoie pentru masina ta impreuna cu alte accesorii, poate un kit pentru pana, pentru acele momente in care roata ta iti da de furca.

Vei primi pernele prin curier rapid si vei putea sa te apuci de montat de indata. Drumurile line iti vor fi asigurate!

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Str. Viitorului, Suceava, Jud. Suceava