Tech Intelligence Conference

Posted by

revista_Biz Despre chestiile faine pe care le fac cei de la Revista Biz, cred ca v-am tot povestit. Ei bine, iata ca au un nou eveniment care se anunta interesant inca de pe acum: Tech Intelligence Conference. Asadar, notati-va in calendar data de 10 Aprilie pentru acest eveniment, locatia fiind Hotel Howard Johnson, Bucuresti.

Printre speakeri, vad cateva nume care personal imi plac: Victor Kapra, Antonio Eram si, nu in ultimul rand, Maria Ursuletu (pardon Marta Usurelu). Initial am zis ca, desi ma intereseaza, sa zic pas, ca iar se duc zilele mele de concediu pe conferinte, dar faptul ca sunt curios ce au de spus Antonio Eram si Marta Usurelu, ma face sa ma gandesc de doua ori daca sa-mi iau sau nu liber. Oricum, va sfatuiesc sa nu ratati. Eu, cand ratez cate o astfel de conferinta cu oameni care merita  ascultati, stau dupa aceea doua zile suparat ca nu am fost.

Pentru inscriere aveti link-ul aici; pretul este de 50 de euro + TVA.

Temele pe care se vor purta discutiile:

  • Cum arata lumea viitorului si ce tehnologii ne vor schimba viata.
  • Cum sunt conectate afacerile prin tehnologie – cloud computing, solutiile IT integrate pentru companii, ascensiunea aplicatiilor in mediul de business, inovatii tehnologice.
  • Cum pot profita companiile de noile tehnologii pentru a-si optimiza afacerile si a se mentine cu un pas inaintea concurentei.
  • Mobile money – Cum telefoanele mobile, din ce in ce mai inteligente, transforma productivitatea asa cum o stiam, schimba modul in care accesam informatiile si sursele de divertisment si pot fi, in acelasi timp, un instrument de plata util.
  • Cum sa cauti si sa cresti noi talente in aceasta lume permanent conectata.
  • Ce abilitati tech sunt cautate astazi de companii.
  • Cum pot schimba aplicatiile procesele de business, inclusiv recrutarea.

Sper sa ne vedem pe acolo, macar in prima parte a zilei, dar nu promit.