Termentul de emo-kids

Posted by

Acum cateva saptamani mutand niste bloguri pentru un prieten, avea si blogul unei gagici, asa ca a venit vorba despre ea si mi-a zis ca e o emo-gril, m-am gandit eu ca tre sa fie ceva legat de emotie-emotional dar nu m-am sfiit sa intreb: O emo-ce?

Cum nici unu nici altul nu aveam timp si chef de discutii laborioase mi-a explicat ca emo-chestile astea sunt niste persoane cu chef de sinucidere, chiar am facut glume pe seama asta zicandu-i sa imi faca cunostinta cu ea sa o pun sa se sinucida in direct pe webcam. A mai fost un caz prin media acum cateva luni in urma.

Astazi reclama pe un hub la un forum pe siteul www.emo-kids.ro asa ca am intrat de curiozitate pe acolo. Care va sa zica tineri sinucigasi din ziua de azi se numesc emo-kids iar daca or fi pensionari presupun ca s-ar numi emo-pensionari.

Am inceles ca e si un stil de a te imbraca preferat de acestia emo-style (proababil in accesorile vestimentare intra funia de spanzurat, o andrea care se poate introduce oricand in priza, sau alte accesori)

Iar modul lor de a actiona se numeste emo-acting. Adica daca o sa vad un tanar care zboara de la etajul 9 de dragul unei profesoare o sa zic, vai ce emi-acting frumos a avut.

Oricum faptul ca exista asemenea termen ar trebuii sa ne ingrijoreze, inseamana ca exista indeajunse persoane duse cu cap… pardon sinucigase, incat  sa li se dea o „denumire stintifica”

Ca sa inchei cu un vers din Paraziti : „ar trebuii sa ma ingrijorez sau sa ma fac emo-sofer?”

Comments are closed.