Top Sampler – ZeList Bloggeri Prahova 02.02.2012

Posted by

 Iaca va servesc din nou un Top 5 ai bloggerilor din Prahova care se prezinta destul de interesant fata de data trecuta. Primele doua pozitii sunt deja adjudecate zic eu si e o lupta destul de puternica probabil pentru acele doua pozitii insa restul schimbarilor sunt zic eu destul de interesante. Au iesit din top 5 hateri blogosferei prahovene semn ca a fi hater nu aduce de loc un credit de imagine si incredere in fata celorlalti si au intrat altii in locurile ramase libere. Ma astept de asemenea ca in curand sa mai fie si alte modificari.

1. questioare.ro

Pozitie ZeList: 51

2. haotik.ro

Pozitie ZeList: 215

3. doicin.ro

Pozitie ZeList: 565

4. cojo.ro

Pozitie ZeList: 1078

5. kriogen.name

Pozitie ZeList: 1358

Asa cum am spus-o si cu alte ocazi, daca doriti topurile pentru alte judete nu trebuie decat sa mi le cereti si va pot oferi un top 3 sau top 5 pentru judetul respectiv. Singura conditie pentru a primii aceste date este sa fiti unul dintre primi 3 in topul pe judetul respectiv. Cred ca e interesant sa publicati asemenea date pe blogul vostru si sa promovati bloggeri din zona respectiva. Eu inca astept mail cu cerinte.

7 comments

  1. Sunt si eu inscris in Sampler si am inteles de la Marius ca este al tau cu Manafu. Sunt curios daca pe judetul Dolj exista date sau top-uri? Din nou nu stiu daca ma aflu in Top, dar ar fi frumos sa-mi poti trimite pe adresa de email un top ( daca exista )

  2. Nu mai mă joc. Eram optimist că ajunsesem pe ~1400 și după am sărit direct pe 2300 și ceva acum câteva zile.

Comments are closed.