Topogane noi la Waterpark

Posted by

La stiri a prezentat deschiderea parcului care a avut loc Joi din cate am inteles. Printre imagini mi s-a parut ciudat un topogan de colac acoperit, cele 2 deja existente in anii precedenti nu erau deloc acoperite, adica tub. Asa ca am inceput sa ma uit la ei pe site la poze. Din fericire sunt actualizate, asfel ca am apucat sa vad cate ceva. Vreo 2 tuburi negre, nu imi dau seama unde duc, dar duc ele undeva, pornesc de sus de tot. Si tot de sus de tot un topogan nou pentru colac, rosu ca si celelalte 2 deja existente, se pare ca mult mai lung.

Pentru adulti 30 lei in cursul saptamanii si 50 lei in weekend. Sunt sigur ca ajung si eu cumva foarte curand si voi putea pune ceva filmulete sau scrie un articol mai amanunti despre ce e nou la waterpark.

Oare cei de la Mamaia au mai facut si ei cate ceva la parcul lor? Nu de alta dar vara acolo e asa de plin de turisti incat nu gasesti nici un colac sa te poti da pe unele din topogane, stai la niste cozi imense la topogane, deci clar ar trebuii extins si pe masura ce intra un numar de oameni sa porneasca mai multe topogane si instalatii.