Tu ce ai vrea sa stii daca ai putea vedea viitorul?

Posted by

Intrebarea de mai sus vine in cadrul unui concurs, dar nu premiile m-au tentat sa particip cat intrebarea in sine. Trebuie sa recunosc ca intotdeauna am fost foarte interesat de clarvoaianti, de precognitie si de ceea ce ar putea insemna viitorul. Nu pot sa neg ca daca ar fi sa pun pe o scara toate calitatile mele din acest domeniu (evit sa folosesc cuvantul paranormal), cred ca cele mai multe puncte le-as lua chiar la acest capitol. Cred ca nu are rost sa mai spun ca nu merge sa vezi numerele la loto, sau mai stiu eu ce altceva de genul asta, si ca orice dorinta materiala de castig afecteaza clar aceasta abilitate. Asa ca intotdeauna cand am stiut lucruri nu au fost ca aveam vre-un interes in ele ci doar pur si simplu le stiam. Intotdeauna mi-a fost greu sa raspund la intrebari de genul: Ia zi Dragose plec sau nu in America? (castigase la loteria vizelor) I-am explicat ca in primul rand nu stiu daca ii va fi bine in America si ca nu vrea sa stie daca pleaca sau nu, ci vrea sa stie daca e bine sa plece sau nu. Deci atunci cand va doriti sa stiti viitorul, aveti mare grija ce va doriti. Viitorul nu e ceva care sa va determine sa faceti o alegere mai buna, ci e deja ce s-a decis deja. Sarim peste discutiile filozofice despre liber arbitru si destin ca nu-si au locul aici si ma duc la o expresie din popor care pare sa spuna multe despre capabilitatea omului de a schimba ceva ce ii e destinat. „L-a tras ata neagra sa ….” Si va spun ca de cateva ori am stiut ce se va intampla si nu am facut nimic sa schimb viitorul. Inca am o mare nedumerire daca cineva stie ca maine va muri intr-un anumit loc daca nu va reactiona intr-un mod „inconstient” si se va duce exact in locul ala. De cate ori nu ati facut lucruri pe care nu stiti de ce le-ati facut, pur si simplu parca aveati un val pe ochi. De cele mai multe ori vedem asta in intamplari nefericite dar sa stiti ca se intampla la fel si in momentele de bine ca sa zicem asa.

Revenind la intrebare, ce as vrea sa stiu din viitor, nu pot sa spun daca ai putea vedea viitorul ca pentru mine e cam aberanta intrebarea asa, as vrea sa stiu un singur lucru. Candva, nu foarte departe in timp, omenirea va avea o mare cumpana, sau o alegere de facut si rezultatul va fi intrarea intr-o noua epoca a evolutiei sau intoarcerea inapoi cu cateva mii de ani. Daca ar fi sa aleg momentul din viitor pe care sa-l cunosc, cred ca ala ar fi momentul care m-ar interesa cel mai mult.

Si sa nu uitam: TOATE ASTEA S-AU MAI INTAMPLAT SI SE VOR INTAMPLA DIN NOU.

P.S. Am inchis comentarile ca nu-mi doresc comentarii sau discutii pe tema asta. Cel mai bine ca sa nu-ti dauneze spiritului din cuibusorul cald in care stai e sa ignori acest post.

P.S.2. Trebuie sa pun textul cu participarea la concurs. Deci aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin

P.S.3 Nu am ce face cu laptopul, dati-l cuiva care are nevoie, pe mine e bine sa aveti necaz si sa ma aruncati din avion cu sau fara parasuta. Preferabil cu, desi mult mai multa adrenalina s-ar genera fara.

P.S.4 Fara parasuta as rata sa aflu raspunsul la intrebarea din post. Totusi nu ar fi frumos.

P.S.5 tot pentru carcotasii nemultumiti cu natura umana, nu, nu-s Nostradamus.