Turul Europei 2024

Posted by

Am decis să plec din nou într-o aventură de minim 3 săptămâni, o decizie asumată și la care încep să lucrez efectiv de azi pentru realizarea ei. E o provocare destul de îndrăzneață mai ales că are nevoie de un buget generos dar nu ar mai fi o provocare interesantă dacă nu ar fi cu obstacole. Deja știți, că eu când îmi propun ceva reușesc, și mai știți că de câte ori zic că fac ceva o fac asumat.

Așadar plecând de la cifrele de data trecută, 3 săptămâni, 7 țări, multe locații extraordinare vizitate și multe aventuri faine, cam așa cred că v-a arăta minimul și pentru această nouă aventură. Deși eu sper să pot dubla numărul de săptămâni, adică să fie o călătorie de 5-6 săptămâni, iar la numărul de țări, un funcție de traseu pot fi 7 sau mai multe. Chiar acum când scriu acest articol mă uit pe celălalt monitor cu harta Europei și mă întreb dacă vor fi tot 7 țări, ceea ce mi-ar permite să ajung mai departe sau 9 țări.

Bineînțeles că avem nevoie de sponsori și de susținători, o puteți face și prin a deveni membru la canalul de YouTube de mai jos dar și prin discutarea unor parteneriate pentru promovarea brandului tău în cadrul aventurii.

O să punem pe blog dar și pe YouTube întreaga aventură, și ea începe azi cu anunțul făcut mai devreme pe video: