Turul Romaniei 2010 – Cavnic – Partia de vara (ziua 10-11)

Posted by

Am ajuns la ea abia seara; dupa Castrul Porolissum si Gradina Botanica, ai fi zis ca nu mai am multa energie si pentru partie. Prima intrebare cand am vazut partia a fost daca mai pot lua o ora avand in vedere ca era ora 8.30 seara. A doua intrebare a fost unde e casa de bilete si centrul de inchirieri. Nu mi-a mai pasat ca se face noapte, ca inca nu am gasit cazare, nu mi-a mai pasat decat sa incerc cat mai repede partia artificiala.

Partia de vara de la Cavnic

Partia de vara de la Cavnic

Prima oara am cazut, apoi dupa inca cateva ture mai cu atentie m-am obisnuit cu partia. Nu se poate compara cu zapada, dar nu spun asta in sens neaparat negativ. Sunt alti factori care influenteaza foarte mult parerea. Cert este ca trebuie neaparat sa incercati aceasta partie de „plastic”. Pe scurt, partia merita din plin incercata. Proprietarul partiei este un om foarte de treaba, si cand are obiceiul sa stea la intrarea pe banda rulanta am vazut ca da la foarte multi curse gratuite, adica deschide poarta de acces cu cardul dansului. De asemenea, mancarea de la Restauranul SuperSki e foarte buna si am mancat si seara si a doua zi dimineata la el. Trick pentru restaurant, ciorba e imensa, nu veti putea manca si felul doi daca comandati ciorba.

Partia de Vara de la Cavnic

Partia de vara de la Cavnic

A doua zi dimineata la 10 eram deja pe partie, si dupa inca vreo 10 ture deja pot sa spun ca ma dadeam la fel de bine si de relaxat ca pe zapada. Oricum o sa revin cu mai multe articole despre aceasta partie cand ma intorc din concediu, avem si filmulete si un interviu surpriza. Veti afla de ele pe SnowParty.ro mai incolo.

2 comments

  1. Am o intrebare: daca avem cazare la Cavnic, o sa fie reducere sau trebuie platit pretul intreg pentru partie?

  2. Acum 2 ani parca imi amintesc ca aveai reducere daca aveai cazare la ei. Cred ca cel mai simplu e sa le dai un e-mail.

Comments are closed.