Uite stocul nu e stocul

Posted by

Toate magazinele virtuale au HTC-ul pe stoc. Daca ii suni sa ii intrebi, nu-l mai au pe stoc. Uni zic ca il au pe stoc si la telefon, asa ca faci comanda. Faci comanda dar cand sa te bucuri de produs, hopa, stiti, defapt nu mai era pe stoc. Asa sunt magazinele din romania. Nu toate. Majoritatea.

Unii singuri cred ca mai au pe stoc nebunia asta de telefon-laptop dar aia au un pretz foarte nesimtit. Pana la urma nu conteaza pretul dar daca nu am banii pot sa stau si in cap ca tot nu am cum sa il iau, si oricum se pare ca pleaca in vacanta lumea asa ca nu le mai arde sa imi dea mie htc-ul nici daca as avea bani.

Oricum magazinele din romania mai au de invatat la capitolul comert, dar daca merge treaba si asa de ce sa ne agitam.

De ce a trebuit sa dau eu telefon azi toata ziua la magazine care „aveau” produsul pe stoc, ca sa aflu ca defapt nu il au pe nici un stoc. Vindem sperante, sperante ca o sa vi-l aducem candva la comanda, avand in vedere ca produsul e EOL probabil nu o sa vi-l mai aducem niciodata, dar dumneavoastra puteti sa stati si sa asteptati, ca nu e problema.

One comment

  1. De obicei stocul intr-un magazin online trebuie ignorat. Mie mi s-a intamplat sa imi confirme la tel ca au un produs pe stoc. In 5 min am facut comanda pe mail si peste cateva ore imi spun ca de fapt nu mai au. Deci, orice se poate.

Comments are closed.