Un barbos din public

Posted by

Lumea vad ca a si inceput sa comenteze despre discutile putin controversate dintre un barbos din public si Bobby. Ha… o noua cearta in blogosfera, desi asa cum zice si Bobby aici nu e vorba de nici o cearta si de o simpla intrebare. Si dupa cum va-ti prins barbosul din public e si el bloger.

Ideea era simpla, si intrebarea de asemenea. Uni blogeri din top nu au intodeauna un mod de vorbire academic, iar pustanul de 16 ani care il vede pe ala de top ca injura, injura si el. Se poate face o paralela intre noi oamenii de rand si politicienii romani. Daca tot ii vedem pe aia de la putere ca fura, de ce sa nu furam si noi.

Si da normal, politicienii ar trebuii sa aiba o responsabilitate si sa nu fure, popa sa nu faca cele necuvincioase, si blogerii sa nu se injure sau sa faca pipi in piscina. Dar astea se intampla, si chiar daca Raavi a tot sustinut ca pe afara nu se injura, nu ii dau dreptate. Sunt mai educatii oamenii pe acolo in general. Pe acolo nici nu se fura, stim bine ca pe nemtii ia invatat Rom(an)ii ca usa de la casa trebuie incuiata cand pleci, si chesti de genu asta. Deci e normal ca daca nu se fura, nici nu se injura pe bloguri. Dar exista si acolo uscaturi.

A discutia controversata a avut loc la Webcamp, la finalul prezentarii lui Budha.

Comments are closed.