Undercover Billionaire, emisiunea careia ma declar fan fara sa fi vazut macar un episod

Posted by

Ideea mi se pare geniala; ma rog, am avut si eu ideea asta, dar mie nu-mi iese milionul ala de dolari sau de euro cu sau fara emisiune. O idee misto, care vrea sa demonstreze ca oricine poate sa faca in 90 de zile un milion de dolari. Am auzi multe povesti cu milionari care au pierdut totul si care au trebuit sa o ia de la zero, dar cu totii stim ca in realitate nu au pornit niciodata de la zero, pentru ca aveau o retea de cunostinte si contacte care ar putea face diferenta.

Astfel, Glenn Stearns a acceptat provocarea (de fapt, e ideea lui din cate am inteles) de a porni de la zero, fara a se folosi de reteaua lui de contacte, si tot ce are in aceasta calatorie de 90 de zile este un telefon, un camion vechi si 100 de dolari. Daca va reusi sau nu sa ajuga in cele 90 de zile sa construiasca o afacere de 1 milion de dolari, inca nu se stie, cred ca nici nu prea conteaza atat de mult asta, pentru ca sunt sigur ca voi avea foarte multe de invatat din emisiunea respectiva.

Nu stiu cand va ajunge la Discovery Romania, dar sa speram ca se va intampla cat mai curand posibil. De pe 6 august se difuzeaza pe Discovery si Discovery GO (de al doilea nici macar nu am auzit in Romania sa existe).