Uneori cuvintele nu sunt indeajuns

Posted by

In urma cu cateva saptamani stateam la semafor undeva in fata guri de metrou Aurel Vlaicu, pe trecere trece un personaj gras imbracat in femeie si cu un mers total iesit din comun. Prea scurt timp ca sa scot camera mai ales ca semaforul putea sa imi dea verde din moment in moment, prea lipsit de inspiratie ca sa trag masina pe dreapta sa scot camera din sac si sa zbor din masina dupa personajul inedit care trecuse prin fata mea. Nu raman deca cu comentarii si multe glume facute de mine si colega cu care eram in masina. La firma incerc sa povestesc ce am vazut si cum personajul respectiv avea un mers si o imbracaminte atat de haioasa, din pacate nu reusesc sa transmit nici jumatate din experienta vizuala avuta.

In seara asta la stiri ce revad, personajul, cu mersul lui haios, din pacate nu in aceleasi haine haioase cu care l-am vazut pe strada, dar am gasit stirea si pe net si macar acum pot sa le transmit colegilor mult mai mult din experienta vizuala de atunci.

Omuletul care vrea sa fie femeie il puteti vedea aici.

P.S. Nu am nimic cu persoanele de alte orientari, dar omuletul asta e atat de haios, pare desprins dintr-o parodie cu Leslie Nielsen.