Update la Ubuntu 9.10

Posted by

Waaaauuu…. astea au fost primele cuvinte dupa restart cand am vazut un ecran negru cu o sigla mica alba stralucind in centru…. apoi am zis iar wooowww pentru ca loginul era si el cu niste iconite mici stralucitoare.

Din pacate cand am intrat in cont e putin schimbat dar nu cu aceasi tema ca la inceput, neagra cu iconuri alb stralucitoare. Are cateva iconuri mai sterse pentru wireles, bluetooth, sunet, ecran. O buna idee ca sunt asa.

In rest deocamdata imi place.

ubuntu start

2 comments

  1. Nu vad ce ti se pare atat de special la 9.10, este un Ubuntu aproape identic cu precedentele, spunem tu ce e nou (inafara de updateuri la programele componente ale suitei) ca eu nu imi dau seama.

    Aceleasi programe Office, aceleasi browsere, aceiasi clientii de email, acelasi Gnome, aceleasi iconite mici stralucitoare.

  2. Pentru retardati exista Windows 7 sa sti. In caz ca nu ti-ai dat seama e un blog personal, daca mie mi sa parut woow, e o problema personala. Sunt deja obisnuit cu calitatea deosebita a sistemului de operare Ubuntu, nu prea avea cu ce sa ma dea pe spate la partea asta, insa fundalul ala negru cu sigla alba stralucind in fundal m-a facut sa zic wooow. O chestie legata de grafica si de gustul personal, nu de vre-o functionalitate noua. Ce mi-ar place sa fie o tema de genul interfetei de la pornire.

    Sunt si cateva chesti misto in plus care imi plac dar sunt singur ca nu concureaza nici pe departe cu Windowsul ala de cacat, sau oi fi vre-un fan mac…

Comments are closed.