Utilizarea eficienta a timpului petrecut in trafic

Posted by

Astazi un tanar care ma luat la ocazie asculta un cd de la o conferinta Amway. Lucrurile spuse acolo erau destul de interesante printre care si ideea de a te folosii de timpul petrecut in masina pentru a invata lucruri noi. Ceea ce si punea in practica respectivul avand in vedere ca eram in trafic si el asculta cd-ul.

Mi-am dat seama ca imi pot pune pe telefonul mobil nu doar mp3-uri ci si conferinte, cursuri de engleza, seminarii pe teme de marketing, si orice fel de informatie de care sunt interesat. In felul asta timpul petrecut la volan, cele 3 ore zilnic in cazul meu va fi ultilizat. Probabil ca nu ve-ti putea fi atenti 100% asupra a ce ascultati in casti dar daca le ascultati de mai multe ori sigur ramane ceva.

Deocamdata am 2 emisiuni de la Radio Lynx care pleaca maine spre telefonul meu mobil, si voi mai cauta si pe net alte conferinte si seminarii care le pot asculta.

Astept si din partea cititorilor mei orice fel de recomandari legate de seminariile/cursurile pe care le pot asculta.

One comment

  1. Hello. Eu iti sugerez sa asculti muzica, cea mai indicata de ascultat in trafic, pentru ca ea calmeaza. Iti recomand, daca iti surade ideea, sa pui pe stick/cd si mel : http://www.youtube.com/watch?v=egEt94AgGrA care nu a fost lansata inca, dar e superba, si astept si o parere despre ea, daca iti place. Merci mult de atentie 😀

Comments are closed.