Vodafone este foarte increzatoare

Posted by

Sa vedem, luna trecuta nu am avut banii sa le platesc facutura. Am direct debit si nu erau bani in contul firmei. Daca nu sunt bani trebuie sa te duci tu sa o platesti. Am tot zis maine maine, pana mi-am bagat picioarele si am zis lasa ca sunt bani in contul firmei pe 15 si isi iau eu banii pentru ambele facturi.

Zilele trecute am primit sms ca daca pana pe 12 nu platesc or sa taie telefoanele. Aldatada nu era nici o problema sa aman plata pentru luna urmatoare. In fine ca sa nu zica ca sunt nesimtit am incercat sa dau de ei la telefon. Numarul ala pentru clienti bussines sa dus drak *221 si nu mai ajungi direct la operator, iar la celalalt nou meniu, nu mai are 0 asa ca cu chiu cu vai am ajuns la un operator care nu a raspuns.

Azi le-am dat un e-mail in care ii rugam sa ma amane cu plata totusi ca vor fi banii in contul firmei pentru ambele facturi pe data de 15. M-au sunat inapoi sa-mi comunice ca daca nu se plateste pana pe 12 vor restrictiona apelurile.  Probabil nu-si dau seama ca pe langa serviciile lor bune ceea ce ma tinut cel mai mult in retea la ei a fost 072-NANOTEL si ca in momentul asta numarul se poate muta in alta retea fara probleme.

Oricum nu am intenti de a renunta la ei, dar daca sunt jegosi cu mine voi fi si eu jegos cu ei. Cand taie abonamentele, taie si domeniile .ro pe care le mai am la ei, si dupa efectuarea platiii uita sa mai dea drumu si la domenii. Stiu ca am mai patit-o. Ei bine acuma daca tot o sa le taiati, s-ar putea sa fie o ocazie minunata de a renunta la ele. Si asfel vodafone va mai pierde niste banii pe care ii incasa lunar. De la 7 milioane am ajuns cu factura lunara la 2.5 – 3 mil (lei vechi) dar va spun ca se poate si mai putin de atat, si sigur daca sunt jegosi, vor vedea ca se poate.

P.S. Nu va bucurati ca renunt la ceva domenii pentru ca nu sunt deloc interesante din punctul vostru de vedere ca sa le luati voi. Cele importante nu mai sunt demult la Vodafone.