Votati cu mine, ca-s cel mai tare….

Posted by

Zilnic primesc in cutia postala tot felul de calendare, de poze frumos desenate cum ar trebuii sa arate Ploiestiul si asa mai departe. Domni mei, eu stiu ca vreti sa va votez, dar eu oricum nu va votez, iar pliantul respectiv ajunge direct la cosul de gunoi, acolo unde consider ca ar trebuii sa ajunga si cei din pliantele respective. De votat oricum nu ma duc la vot. Sunt nascut si trait in Campina asa ca cu siguranta nu am auzit de vreunu dintre voi, dar am auzit de firmele copiilor vostrii si de succesul lor in afaceri. Si stiu foarte bine cum si ce afaceri se fac prin judet si cine e la putere. Nu dau nume ca va stiti voi foarte bine cine sunteti.

Daca tot aveti niste bani si vreti sa faceti ceva frumos pentru Ploiesti pe ei, atunci folositi-i sa faceti curatenie in oras, sau sa faceti ceva util cu acesti bani. Nu sa imi umpleti cutia postala de cacaturi pe care nici macar nu le citesc.  Unu singur mi-a atras atentia, ca era un porc gras si poza lui aducea asa a comunist dala trait bine pe spatele sclavilor care l-au votat. Am vazut poza si deja m-am scarbit. Macar puneti gagici gen Udrea pe pliantele alea, poate cu putin noroc in loc sa ajunga in ghena de gunoi vor ajunge la baie.  Si asa macar am si eu o „satisfactie” de pe urma pliantelor alea.

Si daca ajung totusi la vot, sa stiti ca va votez pe toti dragii mei, ca sa nu se supere nici unu. Stiu ca se anuleaza votul, dar ce sa ii faci, regula asta cu anularea votului daca ii votezi pe toti tot voi ati facut-o, deci ce sa-i faci… ironia soartei.