Votul tau conteaza

Posted by

Dupa cum stiti eu sunt unii dintre cei care nu au mai mers de mult la vot si care sustin cu tarie ca nu prea am ce cauta acolo. De asemenea cu votul asta uninominal nu prea cunosteam pe nimeni iar de ceo 2-3 de care auzisem totusi in treacat numai de bine nu auzisem de ei, erau cu siguranta cei de pe lista cu „astia nu”. Vivi isi pune intrebarea despre cate voturi au contat defapt si articolul lui mai ca ma pune pe ganduri. Si totusi, ce sa caut eu la vot. Ma uitam de curiozitate in statisticile lui pentru Prahova. Pai eu nu stiu bine nici in ce colegiu aveam dreptul de vot. L-am vazut pe undeva pe Nastase, si nu stiu de ce dar parca l-as fi votat. O fi fost in colegiu de la Campina/Cornu. Sau cum naiba mai e si cu colegiile astea.

In plus multi au fost dezamagiti de aliantele ciudate care s-au format dupa alegeri, ca stim bine ca atunci cand e vorba de ciolan te faci frate si cu drak si cu lacu numai sa treci podul, pardon mandatul.

Stau si ma intreb ce ar fi schimbat, sau daca ar fi schimbat cu adevarat ceva votul meu. Oare conta daca in loc de PSD iesea PDL-ul la putere? Oare nu s-ar fi aliat cu acelasi PSD daca avea nevoie de ajutorul lui pentru guvernare? OARE AR FI FURAT MAI PUTIN?

Si sincer nu ca fura ma deranjeaza, ca poate sa fure cat vor ei dar sa faca naibi odata autostrada aia, si sa mai astupe din gropi, si poate si pasajele alea cum e cel de la Baneasa, si alte chesti pe ici pe colo, sa se vada ca se mai si face ceva.

One comment

  1. tu si astia care nu merg la vot nu faceti decat sa ii ajutati sa isi faca jocurile. e in interesul lor sa fie cat mai putini la vot. Pentru ce sa se deranjeze ei sa faca ceva, pentru cine? Ia sa iasa la vot 90%, sa voteze nu conteaza pe cine,dar sa vada conducatorii ca exista popor, atunci poate ar mai astupa cate o groapa ca sa isi asigure voturi la urmatoarele alegeri, nu promisiuni pt o mana de oameni..

Comments are closed.