Vox publica cu Roxana Cristea – Bloguri si blogosfera (VP-TV)

Posted by

Stiu ca iar sare domnul Kriogen in sus ca ma laud, dar nu am ce sa ii fac, daca am cu ce, de ce sa nu o fac? Deci diseara la 20:30, intr-o emisiune de vreo ora si jumatate, puteti afla mai multe despre blogosfera prahoveana, despre ce fac bloggerii din Prahova si cam ce inseamna blogging.

Scriem din pasiune? Scriem pentru bani? Traim din blog? Despre ce ne place sa scriem? Campanii sociale? Scriem pentru trafic sau scriem pentru cititori de calitate? Scriem sau nu corect romaneste?

Invitati in emisiune: eu si cu ofticosul de mai sus, ca tot se lauda el ca nu-i place sa se laude. 🙂

Astept feedback dupa emisiune si poate, daca am noroc, fac rost si de ea sa o punem pe undeva pe un youtube. Sau poate reusesc ei sa faca asta.

14 comments

  1. Am gasit. 20.30-22.00 Vox publica
    E in reluare joi 16.00-17.30 Vox publica (r) pt cine nu o vede in seara asta.

  2. E scris defapt azinoapte la ore tarzii, de aia am uitat de link , de ora, de tot :)) Mai fac un update.

  3. Nu mai zic de faptul ca a inceput la 15 min dupa 8 jumate, dar cand am vazut burtiera m-a busit rasu’. „admosfera”

  4. Te lauzi cu ce? Prezent la o emisiune de o ora juma, in perioada verii, in care toti sunt plecati in concedii…corect.Esti bun de laudat.

  5. @Yamasha Sa stii ca a fost prezent si in emisiuni de maxima audienta, doar ca nu mi-a zis de la inceput de bloguri. Robotii au fost primii!

  6. @yamsha de ce m-as lauda cu aparitia la o televiziune locala cand am aparut in 2000 ca hacker pe TVR 1, intr-o emisiune care s-a difuzat seara dupa stiri. Nu stiu daca e tot prime time si ala ca nu lucrez in TV si nu ma intereseaza aceste aspecte.

  7. In legatura cu imnul Campinii,cred ca imnul Domnului Gheorghe David,”Camina,orasul florilor” ar fi fost mult mai potrivit ca imn al acestui frumos oras decat imnul ales in final de comisie!!!

  8. scz, „Campina,orasul florilor” este titlul unei piese cantate de unul dintre participanti

Comments are closed.