Vreau sa mai fac o facultate

Posted by

Astazi am ajuns de diminteata din intamplare la Facultatea de Cibernetica din cadru ASE. Si holul de la intrare mi-a lasat o impresie foarte placuta, computere, oameni cu laptop-uri, nu stiu frumos. Aducea oarecum cu atmosfera universitatilor din vest. Alte lucruri care mi-au placut au fost zonele de acces dintre diferitele corpuri are facultatilor, la Ploiesti parterul corpului principal e inchis domnule sa nu deranjeze studentii pe cei din preainaltul staff al UPG-ului (rector, secretara rector, si alti smekeri de seama lui. De asemenea si lifturile erau publice pentru studenti, la Ploiesti nici macar profesori nu au acces la lift daca nu isi cumpara nu stiu ce cartela. Cert e ca mai au de invat cei din conducerea UPG-ului despre modul de organizare si lucru cu studentii. Oricum mi-a placut atmosfera, gagicile de pe holuri, computerele din holul principal, totul.

Dar oricant de mult mi-ar fi placut, a doua facultate nu mai fac nici daca ma bati. Probabil si din cauza modului in care sa facut si a profesorilor „bazati” in cunostinte de pe vremea respectiva. (Ca iar imi aduc aminte de operatorul ternal si iar imi stric toata ziua)

One comment

  1. Haotik, dupa cum tu bine stii eu nu am terminat facultatea la care eram si uite asa nu am si eu o facultate. Dar, eu de cate ori ma gandesc ma felicit pt. asta. Probabil acum eram mai rau daca o terminam.
    Chiar asa, la ce ti-ar folosi o facultate ?

Comments are closed.