Vrei să îți recapeți încrederea în sine? Iată ce presupune un transplant de par Q-FUE

Posted by

Implantul de păr nu este întotdeauna solicitat atunci când e necesar. Din varii motive, precum și lipsa cunoștințelor asupra acestui domeniu îi fac pe domni să nu apeleze la această intervenție care poate fi destul de ușoară.

Vrei să îți recapeți încrederea în sine? Iată ce presupune un transplant de par Q-FUE la clinica Dr. Felix Hair Implant! Clinica este una de renume în acest domeniu, având peste 5500 de clienți mulțumiți de toate serviciile. Este important să alegi o clinică foarte bună, deoarece o astfel de investiție și intervenție se efectuează pe termen lung.

Datorită medicilor ultraspecializați de la această clinică, atât bărbații, cât și femeile care au solicitat această interventie aici, au descoperit ce înseamnă mulțumirea deplină. Fără cicatrici și fără dureri. Implantul de păr se realizează prin tehnici noi, minim invazive, care nu lasă urme post operație, iar pacientul are parte de o recuperare imediată. În plus, aspectul final este unul 100% natural, fapt pentru care, cu siguranță, merită să iei în considerare această intervenție. În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant ai parte de o echipă de medici ultraspecializați, care efectuează toate etapele intervenției exclusiv manual, așadar totul se va desfășura în condiții bune.

Tehnica Quality FUE este una perfecționată la noi în țară și reprezintă una din cele mai bune soluții în ceea ce privește restaurarea capilară, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pe lângă intervenția propriu-zisă, se mai folosesc protocoale și terapii unice, prin intermediul cărora se asigură implantul de păr la standarde înalte. Clinica se poate mândri cu experiența, pacienții mulțumiți, dar și medicii specializați care au putut face posibilă reconstrucția capilară la pacienții cu piele grefată și cicatrici post arsură.

Ce presupune implantul de păr prin metoda Quality FUE?

La clinica Dr. Felix Hair Implant ai parte de această metodă pentru implantul de păr. Tehnica este una mai puțin invazivă dintre toate tehnicile existente, cât și mai evoluată. Procedura se efectuează cu minuțiozitate, manual, sub anestezia locală a scalpului. Se folosesc doar instrumente de ultimă generație, care asigură un număr de unități foliculare optim cu firele de păr viabile pentru zona afectată.

Totul de realizează manual, respectiv marcarea zonelor donatoare și primitoare, anestezia, extracția și implantarea grefelor de păr. Ca preț, acesta variază de la pacient la pacient, în funcție de mai mulți factori. Timpul în care se realizează implantul, precum și densitatea zonelor afectate influențează prețul. Poți solicita o consultație online pentru o estimare a acestuia.

Servicii multiple pentru toți clienții

Atât domnii, cât și doamnele se pot bucura de serviciile de calitate de la clinica Dr. Felix Hair Implant. Serviciile au în vedere implantul de păr pentru bărbați și femei, cât și implantul de sprâncene, implantul de barbă și mustață ori reconstrucția capilară. În cea din urmă este vorba despre implantul de păr pe piele grefată sau cicatrici.

Clinica poate fi contactată la numerele de telefon de pe site sau la:

client@drfelix.ro

0720254368