Vrei sa vezi Clujul în detaliu? Închiriază o mașină de pe rino-rent-a-car.ro

Posted by

Ești plecat în interes de serviciu în acest oraș, care a ajuns atât de popular? Sau pur și simplu ai venit ca turist și vrei să te bucuri de cele mai frumoase locuri din Cluj? Poți apela la un serviciu de închirieri auto ca să ai acces și în locurile în care nu ajungi cu autobuzul.

O mașină într-un oraș pe care nu-l știi, îți va fi de foarte mare ajutor și te vei putea bucura și de confort. Nu e tocmai plăcut să mergi pe distanțe lungi, cu autobuzul, unde condițiile nu sunt foarte bune. Desigur, poți apela și la serviciile de taximetrie, sau poți lua un bolt, dar Clujul, devenind atât de popular în ultima vreme, prețurile sunt foarte ridicate la astfel de servicii și s-ar putea să realizezi că este mult mai avantajos să cauți o masina de inchiriat Cluj Napoca.

De ce să închiriezi o mașină de pe rino-rent-a-car.ro?

În primul rând, dispun de prețuri atractive, care nu o să-ți dea bugetul peste cap. Gândește-te dacă vrei să vizitezi și ai de mers pe distanțe foarte lungi ca să ajungi la locurile pe care îți dorești să le vezi, dacă alegi alte variante de transport, prețul s-ar putea să fie cam piperat și să realizezi la finalul excursiei tale, că mare parte din bani ți s-au dus pe transport, și că ai fi putut cu ei să te bucuri de un restaurant exclusivist sau de mai mult shopping.

De asemenea, mașinile de la ei sunt dintre cele mai noi mașini apărute. Sunt mașini întreținute și verificate, astfel că nu o să întâmpini defecțiuni pe parcursul traseului tău. Fiind foarte noi, dispun de ultima tehnologie, au sistem de navigare și o să poți vizita tot Clujul fără să te rătăcești. Mai mult de atât, mașinile noi oferă și mai multă siguranță pentru că au foarte multe opțiuni care te feresc de eventualele situații neplăcute.

La orice oră ai ajunge aici, cei de la rino-rent-a-car.ro sunt la dispoziția ta. Asigură predarea mașinii și preluarea ei la orice oră ai avea nevoie, atât în aeroport, cât și în alte locații din cadrul orașului.

Un alt lucru care este în avantajul tău e că dacă anulezi rezervarea mașinii, nu trebuie să plătești nimic. Dacă ți s-a anulat călătoria în interes de serviciu sau a trebuit să amâni vacanța mult așteptată, nu reprezintă o problemă. Poți anula oricând, fără să fie implicate costuri suplimentare.

De ce avantaje te poți bucura în momentul alegerii de a închiria o mașină?

O să ai parte de flexibilitate. Poți să-ți faci programul cum vrei, fără să depinzi de alți factori, cum ar fi programul autobuzelor. Totodată te poți bucura de mai multă intimitate. Dacă ești cu familia, este varianta potrivită pentru tine. Dacă ai și copii mici, poate fi foarte incomod pentru ei să trebuiască să meargă cu transportul public. De asemenea, o să economisești foarte mult timp. Gândește-te cât ar fi trebuit să aștepți până să vină un taxi sau, mai ales, un autobuz.

Fă din călătoria ta o experiență plăcută. Închiriază o mașină ca să poți vedea locuri mai puțin știute sau accesibile.

Contact:

contact@rino-rent-a-car.ro
+40 747 725 134
+40 744 673 954