WaterPark Otopeni se deschide pe 6 Iunie

Posted by

Ca in fiecare an, in perioada asta in care simt eu ca vine caldura, ma apuc si dau telefon la ei sa ii intreb daca sa deschis parcul sau cand se deschide. De obicei nu prind chiar prima zi a deschiderii, si asta pentru ca ma feresc de inchesuiala si evit zilele de weekend, probabil o sa dau o fuga in cursul saptamanii viitoare. Sunt curios daca mai au tariful ala redus daca intri dupa ora 5 in incinta lui. Ca parca nu mi-as lua o zi libera pentru plaja si soare.

Dupa ultima patanie de la ski am capatat asa cam frica de soare mult si ma feresc de el. Nu ca nu stau de obicei numai in apa, dar capul sta afara si nu scap niciodata de prajeala de pe fata si umeri.

Intrarea costa 30 Ron pentru adulti si 15 Ron copii. Cum ne-am obisnuit in weekend preturile sunt mai mari respectiv 45 si 20 Ron.

Din pacate in weekend e si mai inghesuiala decat in cursul saptamanii, chiar daca e mai scump.

Pentru orice alte detalii puteti vizita siteul lol waterpark.ro

3 comments

  1. nu am fost niciodata in acest waterpark, si nici nu am auzit lucruri prea bune despre el.
    cum e in realitate?
    o zi minunata iti doresc

  2. Eu am fost in fiecare an si nu mi-am rupt nimic, dar daca nu-ti ti coatele unde trebuie la viteja aia, orice material ar fi poate lasa urme.

    Nu mi se pare deloc periculos cata vreme nu incerci cine stie ce tampenii.

    Daca baga ala mic mana prin nu stiu ce gaurica si ramanane intepenit, nu am copii asa ca nu am stat sa analizez aceste aspecte.

Comments are closed.