Web dEV DAY 02 (#wevday)

Posted by

Desi trebuia sa anunt de ceva vreme al doilea eveniment pe care cei de la AXA il organizeaza pentru pasionatii de tehnologii web, iata ca abia astazi apuc sa vin cu noi informatii legate de eveniment.

Asadar, cea de-a doua editie are loc Joi 28 Iunie ora 18:00 la sediul AXA Ploiesti, strada Basarabilor, bl. K9, parter.

La fel ca si data trecuta, vom discuta despre scopul acestui proiect, despre idei faine de proiecte, despre idei de a crea o comunitate faina de pasionati ai dezvoltarii web.

Din program, asa cum veti vedea si pe afisul creat de Mihnea Beldescu, as remarca o parte foarte interesanta legata de agile development.

Prezentarile tin 10-15 minute si sunt urmate de discutii libere. De asemenea, stiu pe cineva interesat sa afle mai multe despre sistemul de control al versiunilor SVN, CVS, Tortoise. Promit sa fac o prezentare despre aceste sisteme in curand (pentru ca lucrez cu ele) dar pentru asta vreau sa veniti acolo si sa propuneti, nu sa mi le transmiteti mie pe messenger.

Pentru inscriere puteti folosi formularul de la adresa: wev02.eventbrite.com

Si la final flayerul cu toate detaliile il aveti mai jos:

One comment

  1. Frumoasa chestia asta.

    As dori sa ma duc la niste conferinte de genul, sau eventual ceva in legatura cu cisco, networking, security, seminare de hacking daca sunt 🙂 In scop educativ bineinteles.

Comments are closed.