X-Men Origins: Wolverine (2009)

Posted by

Filmul mi-a placut. Efecte speciale din belsug si bine realizate. Cum sunt incantat de seria X-Men nu pot sa spun ca e un film prost. Actiune din belsug. Totul aproape ok. I-as fi dat nota 10 daca nu ar fi fost cateva chesti care inca nu stiu cum sa le percep.

De cateva ori in film in timpul efectelor speciale am vazut sforile cu care erau tinuti actorii. La inceput am crezut ca mi se pare, dar apoi s-au repetat scene de genu. Nu mi sa intamplat niciodata intr-un film sa vad chesti care sa tradeze efectele speciale, nici in cele mai vechi si cele mai proaste. Asa ca nu stiu cum sa tratez problema asta. Chiar asa criza e la Hollywood de nu mai au bani sa faca efectele speciale calumea? Deci un film de nota 9.

2 comments

  1. catastrofa filmu’… in viata mea nu am vazut atatea greseli intr-un film ca in asta. Am pierdut aiurea aproape 2 ore. Nu-l recomand la nimeni.

  2. Filmul este super misto, dar problema e ca abia azi s-a lansat si ce ai vazut tu e unu neterminat. Dupa ce am scris pe blog mi-am dat seama de ce se vedeau sfori si alte chestii in film.

Comments are closed.