Zece dintre cele mai tari joburi din lume

Posted by

Cei de la Yeeta publica un articol cu cele mai tari joburi din lume. Articolul in intregime il puteti vedea aici.

Eu doar o sa comentez fiecare dintre aceste joburi, in masura in care mi se potrivesc sau nu.

1. Administrator la Paradise Island

De acest job am mai auzit si in trecut. E cel mai ravnit job din lume. Pe scurt trebuie sa administrezi o minunata insula, adica ce insula, un mic paradis. Jobul consta in a avea grija de insula, de a face scufundari, de a sta la plaja, de a face poze pe care sa le pui pe blogul insulei si multe alte chesti foarte atractive.

Ar fi culmea sa spun ca nu mi-as dorii jobul asta, dar totusi cred ca inca nu sunt pregatit pentru el, tre sa fac cursul ala de scufundari, sa mai aprofundez cate ceva in arta fotografiei cat si in cunostintele de limba engleza si poate peste 3-4 ani sunt pregatit sa aplic pentru el.

2. Teste paturi de lux.

Aici nu prea sunt multe de spus. Desi dupa saptamana asta in care m-am sculat in fiecare dimineata la 7 si m-am culcat dupa 12 as putea spune ca sunt un mare fan al somnului, sustin ca viata exista ca sa o traiesti nu ca sa o dormi. Deci oricat de tentant ar parea, nu vad nimc interesant in a avea ca job sa dormi intr-un pat de lux. E drept ca pentru cei 1000 de lire englezesti as putea dormii si pe scanduri de lemn si sa scriu pe blog despre aceasta experienta totusi sigur nu se numara printre joburile mult visate.

3. Tester de parcuri acvatice

Aici e de mine bai nene, asta da job, sa incerci noi si noi masini de spalat topogane, care de care mai atractive si mai inteligent construite. Clar asta e jobul numarul 1 in lista mea de preferinte, sau ma rog jobul nr 2, sau de vara, nr 1 fiind (daca exista) tester de partii si parcuri de snowboard. Daca ma gandesc bine as putea 6 luni pe an sa testez apa in forma ei lichida si inca 6 luni pe an sa testez apa in forma ei solida (zapada). Unde trebuie sa aplic pentru acest job?

4. Tester de prostituate de lux

Da, da, stiu, toti o sa ziceti ca asta mi-l doresc cel mai tare, ca bla bla bla. Ei bine va inselati, nu mi-as dorii acest job. Va garantez ca dupa cateva saptamani devine chiar plictisitor jobul asta. Mai repede imi doresc un job atat de bine platit incat sa-mi pot permite o saptamana de vacanta intr-un bordel de lux, ca stiti voi cum e, amintirile raman o viata. Pentru cei care mi-au recomandat acest job, tin sa va dezamagesc, stiu ca ma credeti bun, stiu ca sunt bun, dar de la a fi bun pana la jobul asta e cale lunga totusi, nu cred ca pot fi la un standard atat de ridicat.

5. Tester de vinuri si bloger

Cum nu-s un fan al bauturilor, nu cred ca as avea vreo treaba cu jobul asta, sau ca pot intelege ce poate fi misto la acest job. Poate odata pe vremuri as vi zis ca vreau a fiu degustator de cola, dar cum nici de aia nu mai beau asa des, cred ca jobul asta e mai prost ca jobul cu dormitul in paturi de lux.

6. Tester de bomboane (si banuiesca ca si alte minunate joburi)

Acum 10 ani probabil as fi zis ca asta e cel mai tare job, intre timp se cam strica prajiturile prin frigider, asa ca nu cred ca as fi atras de acest job. Cum mai incerc si din rasputeri sa slabesc cred ca chiar as refuza o asemenea oferta de job.

7. Tester de prezervative

Nu prea inteleg ce e interesant la jobul asta, in plus stiu ca le testau prin a le umfla cu aer pana la dimensiuni ce depaseau cu mult dimensiunile celei mai mari … Deci nu stiu, nici macar nu e platit jobul asta, asa ca pana la urma e job sau nu? Si daca testez le testez cu mana sau imi ofera si mie ceva material didactic in viata, care misca.

8. Tester Word of Warcraft

Nu joc acest joc asa ca nu am nimic de comentat. La departamentul de Starcraft nu aveti nimic baieti?

9. Director of Fun la muzeu

Un copil de 6 ani a aplicat pentru acest job. Eu nu stiu daca mi-ar place acest job. Dar cu siguranta mi-ar placea un job in alt muzeu, Wunderland din Germania. Adica unui copil de 6 ani ii plac trenurile mari si iar unui copil de 30 imi plac mici, deci clar votez pentru Wunderland.

10.  Google Maps bike rider-photographer

Cred ca suna interesant daca nu ploua. Cred ca e chiar misto sa te plimbi prin toata lumea pe bicicleta. Ar fi un job la care m-as baga cred, dar poate la yahoo maps.

One comment

  1. Ultimul admin la Paradise Island era sa moara nu demult, otravit de o meduza (parca). Asa ca nu-i chiar asa sigur nici jobul asta.

    Eu votez pentru nr. 10 – bike photographer. Presupun ca e vorba de drumuri unde masinile nu au acces, poteci, alei, carari, drumuri de munte (in special).

Comments are closed.