Zilele Orasului Ploiesti

Posted by

Daca alti blogeri vad viata din metrou ei bine eu o vad prin geamul masini pentru ca 1. nu avem metrou si 2. scade burta daca merg pe jos.

Putin mai devreme cand am trecut pe centru am vazut masini de epoca, politia calare, si o parada frumoasa organizata de elevii liceelor. Frumos, mi-a placut, pacat ca eram la volan si nu prea am avut cum sa fac poze, mai ales cu atata politie prin prejur. M-am interesat carui eveniment se datoreaza frumoasa parada si asfel am afat ca azi incep Zilele Orasului Ploiesti.

Probabil diseara o sa asist mai indeaproape la evenimente calare pe role. Sa curga berea si distracia in Ploiesti.

3 comments

  1. ce-ai vazut tu de la volanul masinii si ti s-a parut o parada frumoasa semana mai degraba cu un convoi funerar sau… si mai potrivit… cu o „curata tziganie” (deci, atentie! nu „imputita tziganie”). data viitoare, ia-o pe jos sa mai scada burta si sa vezi lucrurile asa cum sunt… totusi, a fost o porcarie care a costat citeva miliarde (vechi) Ploiestiul 🙂

  2. Intr-un fel semana cu un convoi funerar ai si tu dreptate, nu discut despre cat a costat sau cat de bine a fost pentru ca nu am participat la eveniment. Daca tot ai legaturi cu primaria Ploiesti, spune-le domnilor de acolo, ca pista lor rosie de biciclisti degaja un aer tare urat mirositor, nu mie de mine dar ma gandesc la bieti oameni care o intind pe jos si care am vazut ca nu am nici un fel de masca nimic. Si sa mai mature si ei nisipul dupa ea duoa ce termina ca nu pot sa merg nici cu rolele nici cu skateul pe ea din cauza mormanelor de nisip. Posibil zilele astea sa ies pe role cu tot cu matura sa ma ocup eu de problema asta.

  3. Aaaa si inca ceva, convoi funerar sau nu macar din respect pentru liceeni care s-au chinuit sa isi faca costumele si sa organizeze nu as compara-o cu asa ceva. Ca banuiesc ca bietu liceean nu a primit nimic doar a organizat asta din propria bucurie ca e Ploiestean si isi reprezinta liceul.

Comments are closed.