10 lucruri de stiut atunci cand ai amanta

Posted by

youtube Zilele trecute, Cabral intreba despre producatorii autohtoni de continut video pentru online, iar de cei din articolul lui stiam si eu. Mai erau cei de la Sector7 pe care ii apreciez foarte mult, si cam atat. Sau nu imi veneau in minte nume memorabile de echipe care sa produca continut video, chiar si la nivel de amator. De profesionisti, nici vorba.

Si totusi, exista si la noi in tara cativa care fac lucruri foarte misto si la un nivel acceptabil, ca sa nu zic profesionist si care ar trebui sa fie mult mai promovati si incurajati sa produca si mai mult continut. 

Ei bine, astazi, nici macar nu stiu ce naiba cautam, dar i-am descoperit pe cei de la 10 lucruri, o mana de oameni care isi iau joaca in serios si care fac niste chestii super faine. Am fost prins azi prin tot felul de sedinte si cu multa treaba, dar diseara stau si ma uit la ei, pentru ca imi plac filmele lor, au umor si joaca bine.

Si, pentru ca trebuia sa va aduc si voua ceva reprezentativ pe blog, aveti mai jos 10 lucruri de stiut atunci cand ai o amanta:

P.S. Orice asemanare cu intamplari sau povesti din viata reala a autorului acestui blog sunt absolut intamplatoare.

2 comments

Comments are closed.