1and1 Summerfest 2012

Posted by

 Despre cat de faina a fost aceasta editie si despre ce am facut pe acolo, se va scrie in curand pe blogul companiei. Eu am decis inca de la inceput ca nu o sa va vorbesc despre ele. Dar nu am cum sa nu va vorbesc despre lucrurile faine care mi s-au intamplat acolo si care m-au impresionat.

De asemenea, cred ca puteam sa folosesc foarte bine ca titlu: „Semintele unui brand” si s-ar fi potrivit foarte bine, pentru ca printre multe chestii organizatorice care m-au tinut 3 zile extrem de ocupat, nu am putut sa nu vad din cand in cand ramurile frumoase ale unor seminte plantate cu mult timp in urma si care au crescut incet, incet, devenind ceva frumos.

Uneori plantezi aceste seminte fara sa stii daca va rasari sau nu ceva in urma plantarii lor, sunt doar seminte care iti pot face gradina mai frumoasa si pot aduce un plus de frumusete gradinii pe care o uzi zi de zi. Le-ai pus acolo intr-un colt, ca nu erau asa de importante, precum copacul plantat in centru si nu erau ceva important. Dar, in timp, au crescut si au inflorit si, desi ai stat mai tot timpul cu ochii pe copacul care iti va aduce umbra pe bancuta din mijlocul gradinii, acum ai ocazia sa vezi si florile frumoase, rasarite in colt.

Cand auzi de prea multe ori intr-o zi „Aaaa… tu esti Haotik?!?!”, inseamna ca nu e prima oara cand auzi de acest Brand; si asta nu poate decat sa placa celui care a creat blogul si mai tarziu personajul virtual care uneori spune povesti amuzante.

Cand CEO-ul te nominalizeaza (nu conteaza pentru ce) cu Haotik, desi pe lista scria numele, iarasi nu ai cum sa nu iti dai seama ca numele de Haotik nu mai este un simplu pseudonim si este un brand.

Cand cineva iti povesteste ca nu stia cum sa il gaseasca pe Haotik, pentru ca nu stia cum il cheama, din nou te simti bine. (P.S. Daca cumva cauti in intranet, merge si cu Haotik, ca sa vezi cum ma cheama sau la ce camera ma poti gasi).

Cand cineva iti spune, dupa ce stai o vreme de vorba cu el, ca esti un om extraordinar si ca nu credea ca esti asa, dupa ce ti-a citit blogul, din nou iti dai seama ca oricat de virtual ar fi personajul in spate, este totusi un om si ca probabil cu greu voi putea sa separ asta. Nici nu stiu daca vreau.

Cand cineva iti spune cat de mult iti apreciaza blogul si ca il citeste cat de des poate, din nou, nu ai cum sa nu te simti bine. Si cand o repeta si la betie, iti dai seama ca pune totul la suflet si ca nu e nicio gluma sau misto in vorbele lui.

In rest, m-am simtit bine, desi am avut multe griji pe cap, am dat dovada ca pot face managementul corect (in opinia mea) a unor situatii neprevazute sau delicate si ca totusi social media si comunicarea te ajuta atat in online, cat si in offline. Si, da, sunt un bun negociator si obtin ceea ce imi doresc, dupa cum ati vazut o parte din voi la 6 dimineata.

2 comments

  1. Salut Dragos!
    Sunt soferul cu Mercedesul alb.
    Vreau si eu niste poze daca se poate.
    Apropo: mi-a placut foarte mult formatia voastra, sunteti mult peste multe formatii care se cred la moda in ziua de azi.

  2. Salut, incerc sa pun azi cateva pe transfer.ro daca nu apuc sa insisti ca inseamna ca m-am luat cu treaba si am uitat.

Comments are closed.