Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [36]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana si cateva lucruri interesante de pus in retrospectiva saptamanala a blogosferei din Prahova, desi as spune ca destul de putine, am gasit multe bloguri pe care nu s-a scris nici macar un articol, asa ca am avut destul de putine articole din care sa aleg pe cele potrivite pentru retrospectiva. As zice ca blogosPHera e in vacanta in aceasta perioada, bucurandu-se de reducerile de final de sezon sau ocupata cu proiectele care sa ii lanseze intre A-listeri in toamna aceasta. Sincer, nu stiu. 

Cu toate acestea, avem o emisiune noua la Prahova TV cu John Cristea si, desi din pacate ora la care este difuzata ma face sa nu o pot viziona, pare interesanta, gasiti la el pe blog mai multe detalii.

De asemenea, articolul lui Kriogen legat de Internet Mobile World 2012 mi-a adus aminte ca si eu am cateva invitatii de dat si ca trebuia sa scriu un articol despre asta.

S-a incheiat si concursul de pe blogul Anei Musat, „Say hello to autumn days”, nu inteleg de ce nu l-a numit, „Zile frumoase de toamna” ca suna bine si in limba romana, dar nu conteaza prea mult asta, stati cu ochii pe blogul ei, ca sigur o sa mai aiba concursuri.

Cel mai activ cred ca a fost saptamana aceasta Adita, adica Adrian Rotaru care a scris o groaza de articole din care am selectat doar doua, una in care se anunta SuperBlog 2012 si una in care vorbeste despre ceva dulce, adica despre dulceata si alte bunatati indragite de toate fetele.