214 km

Posted by

Nu nu sunt km pe ora, stati linistiti. Doar l-am dus in 140 de cateva ori si odata am testat putin si sa dus la 180. El se duce pana in panzele albe cred, dar nu vreau nici macar cu gandul sa ma apropii de locul in care nu-l mai pot tine sub control. In majoritatea timpului sunt un fel de scuter care face cu mana la masini sa il depaseasca.  Desi imi ia cateva secunde sa depasesc o masina mi-e tot timpul frica ca ar putea veni peste mine, in plus stiind ca prinde viteza si in depasire nu vreau sa apara vreo supriza neprevazuta si sa il dau pe jos.

Nu-mi place costumul de motociclist si am doar casca si armura pe mine, asa ca nu prea imi permit sa-mi intind pielea pe asfalt.

De asemenea sa nu va ganditi ca inca un nebun goneste aiurea pe sosele. Momentele in care am sarit peste 100 la ora au fost momente cu sosea fara nici o masina in fatza sau in spate si cu linii drepte foarte lungi. Poate doar ursul din padure putea fi afectat de motorul meu. Prin sate tre sa stau cu ochi pe bord sa nu sara de 50 la ora, pentru ca sare al naibi de usor de la 30 la 130.

2 comments

  1. Felicitari inca o data! La iarna cred ca o sa porti costumul, asta daca nu o sa il parchezi de tot. Asta a fost doar prima zi, probabil d-aia spui ca inca nu ii dai blana, mai asteptam vreo cateva luni, sa vedem ce zici atunci. 🙂

    Asfalt uscat!

  2. Nu e vorba de dat, ca ii dau si 250 si nu cred ca mi-e frica. E vorba ca sunt tot felul de tampiti pe soselele noastre, ca nu stiu sa o controlez bine, si ca nu are rost mai mult de 120, ca peste viteza asta nu mai conteaza nici pe ce motor esti, nici ce experienta ai, ca tot mort o sa ajungi.

    Nu e masina, nu e vorba de cum ti se pare ca esti in siguranta. La iarna sta la tata in garaj la caldurica.

Comments are closed.