Mi-am luat R1

Posted by

Asa cum am zis am si facut. Mi-am luat R1. Si cum printre motociclisti nu prea se poarta lamaia de incepator langa numar, toata lumea vrea sa faca poze la un R1 cu lamaia in spate. Cei care vin din fatza si l-au vazut: felicaitari, foarte tare, foarte misto, dupa care cand le spun ca ieri am luat carnetu, se schimba la fatza.

Acum despre senzatia mea pe motor. Nu stiu cum o sa ma simt cand o sa apas pedala de la Logan, probabil foarte ciudat, nu ma sperie viteza lui cant ma sperie cand ma uit la bord si vad cat indica ca am. Asfel ajungi la 120 km/k fara sa banuiesti macar, iar in localitati e un adevarat blestem, stau mai mult cu oki pe indicator sa nu sara de 50. In rest mi se pare ca merg cam ciudat dar uni zic ca e normal sa acelerezi sa decelerezi si tot asa. Noapte e destul de ok desi prin viziera mea in oras o pferer parca ridicata noaptea. Face caldura de inebunesti motorul chiar si fara costum. Da am refuzat costumul de imprumut ca mi se pare foarte incomod, am totusi o armura pentru coate si coloana foarte bine facuta chiar si cu brau ca sa protejeze mijlocul.

In rest ma intreb de ce mi-am luat un asemenea ozn de motor cand mai mult de 120 nu-mi trebuie. Dar asa cum am mai spus-o si altadata imi place la nebunie cum arata.